MINDFUL MAARSSEN

Voor een leven met Minder negatieve gedachten en Meer aandacht.

 

 

Mindfulness training

Wij geven 8-weekse Mindfulness trainingen voor een ieder die minder stress wil, minder last wil hebben van negatieve gedachten en op een adequate manier met emoties om wil gaan. Middels deze training leer je om met je aandacht meer in het hier en nu te zijn en milder te worden ten opzichte van jezelf en anderen.

Onze visie is dat de training voor iedereen toegankelijk moet zijn en onze trainingen zijn nuchter (“met beide benen op de grond”), praktisch en persoonlijk en worden gegeven in kleine groepen waarbij de mindfulness oefeningen zittende op je stoel gedaan worden. De trainingen vinden plaats in de comfortabel ingerichte trainingsruimte idyllisch gelegen aan de rivier de Vecht in het centrum van Maarssendorp .

Onze mindfulness trainer Kim de Nie is Gz-psycholoog, cognitief gedragstherapeut en gekwalificeerd mindfulness trainer. Zij combineert de technieken van de mindfulness en de cognitieve therapie in  de wetenschappelijk onderbouwde Training: Mindfulness Based Cognitive Therapy. 

Workshop stressreductie op de werkvloer

Daarnaast wordt er bij Mindful Maarssen ook de workshop Mindfulness en stressreductie op de werkvloer gegeven voor bedrijven. Deze training kan in company gegeven worden of in de bovengenoemde trainingsruimte worden aangeboden.

Geïnteresseerd?

Mocht je geïnteresseerd zijn in de MBCT training dan kan je je opgeven voor de eerstvolgende groepstraining middels het inschrijfformulier. Als je graag eerst meer informatie wil en/of vragen hebt dan kan je via de mail of telefonisch contact met ons opnemen. Wij helpen je graag verder! 


 

Recensies

Johan Kerkhof
16-06-16 20:19:55
Ik heb gedurende de maanden september en oktober 2016 een hele plezierige, leerzame en betekenisvolle mindfulness-cursus gevolgd bij Kim de Nie. De cursus heeft allereerst inzicht gebracht in het onderscheid tussen gedachten en gevoel en heeft mij in staat gesteld mijn gedachten minder serieus te nemen en meer te vertrouwen op de gevoelens die ik ervoer. Uiteindelijk heeft de cursus ervoor gezorgd dat ik mij veel bewuster ben wat ik gevoel en de tools gegeven hier wat mee te doen, zonder hier voor weg te lopen maar juist door er bij stil te staan op een open, accepteren en bewuste manier.
Daarnaast is de manier waarop Kim de cursus gaf bijzonder fijn. Ze is duidelijk waanzinnig ervaren en geeft alle ruimte aan het individu om de weg naar een mindfull leven zelf te bepalen. Ook heeft ze bij mij een grote mate van vertrouwen weten te creëren waardoor ik mij er fijn bij voelde om mij volledig bloot te geven en zo het maximale uit de cursus te halen. Tot slot is Kim, los van haar professionele expertise en ervaring, een bijzonder fijn persoon om mee in de buurt te zijn en een enorme stimulans op weg naar niet alleen een mindfull- maar vooral ook gelukkiger leven.
Pieter-Bas Wijne
16-06-16 08:16:41
Kim heeft november 2015 een hartstikke leuke workshop gegeven waarbij de leden van onze personeelsvereniging hebben kennisgemaakt met Mindfulness.

De wijze waarop Kim heeft ingespeeld op de doelgroep, die niet zelf heeft gekozen voor een kennismaking met Mindfulness, is goed geland. Complimenten daarvoor, wij hebben namelijk best kritische PV-leden. Tijdens de lunch hebben diverse collega’s nagepraat en/of informatie opgehaald d.m.v. de flyers of een toelichting van Kim.

Kim is een no-nonsense en empathisch persoon de ieder wat wils weet te bieden. Zij maakt het voor velen "zweverige" onderwerp praktisch, leuk en toepasbaar.

Namens het bestuur van de personeelsvereniging van de gemeente Neder-Betuwe, bedankt Kim!
Tonen: 5  10